Världens mest överskattade/underskattade städer!?


Jag kan inte låta bli att notera de olika listorna som görs för att ta fram de hetaste respektive de resmål/städer som är på väg utför. Svd listar världens mest överskattade samt underskattade städer, ganska kul läsning.
- Världens mest överskattade städer
- Världens mest underskattade städer
Att städer som Rio, San Francisco, Kapstaden och Köpenhamn är med på listan som överskattade, känns lite läskigt, då alla förutom Köpenhamn är på min att göra lista. Köpenhamn är förövrigt den stad som jag rankar som Skandinaviens hetaste. Även om jag är en sann och trogen älskare av Stockholm. På underskattade städer noterade jag framförallt Chicago, som jag också hört ska vara en hitt samt Lissabon, som jag vet är helt fantastiskt.
/OJ

Copyright © 2021 | intresseresor.se