På väg med SJ…

Åkte med SJs X2000 (1-klass) igår och funderar på varför det går som det går för SJ. Man sitter oerhört bekvämt, eluttag för datorn, gratis internet, kaffe och tidningar. Tåget gick tom. på exakt tid… Känns helt OK, helt enkelt. Mitt problem var att bussen till tåget var 15 min sen, så jag var grymt nära på att missa tåget. Hade jag missat tåget hade det varit mitt fel för att jag inte tog en tidigare buss. Om tåget kommer för sent och man missar flyget, då får man vara glad om man får pengarna tillbaka för tågbiljetten. Jag får heller inte till hur det kan vara, i de flesta fall billigare att ta flyget till tex. Malmö/Köpenhman, istället för det mer miljövänliga alternativet, dvs. tåget. Nu är jag iallafall i Halmstad, för att träffa Intresseresors Webmaster och utveckla intresseresor.se. Kanske blir det en guidad tur ikväll för att se var och hur The Great Kings of Tylösand levde…

/OJ

Copyright © 2021 | intresseresor.se