1

Oväder oväder = reslängtan?


Som nog alla har uppdaterats om och lagt märke till snöar och stormar det över Stockholm idag, fasen vad slaskigt det är. Dock är det inte enbart i trafiken man har haft problem. Webbhotellet som vi använder oss av för denna blogg och Intresseresors hemsida låg nere stora delar under gårdagen. Tydligen också på grund av driftfel.

Vår vandringsresa till alperna är nu bekräftad och klar. Det kommer garanterat bli en toppklass upplevelse med höghöjds vandring och relax på ett av de bästa spahotellen i Alperna, Lenkerhof. För mer information om resan klicka här.
Om man verkligen vill resa bort långt nu från den stundande vintern och njuta av sol, bad men framförallt samba och karneval, så får ni inte missa sambaresan till Rio, läs mer, klicka här.

/OJ

En kommentar

  • november 11, 2010 at 05:34

    Men idag skiner solen, tydligen snart dags för nytt oväder!! buhuuu så det är bara att njuta av dagen :)

Copyright © 2021 | intresseresor.se