Skidresa till Schweiziska St. Moritz!

Om du inte redan har bokat vinterns skidresa, så är det god tid att göra slag i saken. Vi reser enligt mig till Schweiz bästa skidområde, St. Moritz. Väl framme i St. Moritz får vi uppbackning av Kiki Wolf, som möter upp oss vid ankomst. Kiki har tillsammans med sin svenska fru Ingela drivit ett hotell i St. Moritz. Hotellet har bland annat gästats ett flertal gånger av det svenska skidlandslaget under världscupen i St. Moritz. Kiki är även utbildad skidinstruktör och guidar oss genom pisterna & offpisten i det gigantiska skidområdet. En av dagarna har vi även bokat in en bergsguide som följer med oss med hjälp av en helikopter, upp i bergen för att guida oss ner genom den bästa offpisten i området för tillfället.
Vi bor på hotell Hauser centralt beläget i byn.  Hotellet har en utmärkt restaurang och en trevlig bar, perfekt för att värma upp afterski stämningen. Jag tror att detta kan bli en skidresa utöver det vanliga!
Klicka här, för mer information om resan.

/OJ

Copyright © 2021 | intresseresor.se