New Yorkresa bokad!

Äntligen, äntligen, äntligen är resan bokad till New York… Jag vet inte varför det har dröjt så länge men i december sker det. Det blir Luciavaka i NY helt enkelt, vilket förmodligen inte kommer innebära några svårigheter. Man har ju fått höra om staden som aldrig sover. Min kompis kom precis hem därifrån och hade köpt den nya Ipaden kl 04.00 på morgonen, bara en sån sak.
Vi bor i Meatpacking District  på Manhattan, populärt för sina trendiga barer och lyxkrogar sägs det. Läste dock att Meatpacking District förr var meckat för prostitution och droghandel :-/!  Låt oss hoppas att det förstnämnda stämmer. Utöver sevärdheter, godmat & dryck står rekning av de bästa jazzklubbarna, bästa shoppingen och ev. en hockey match mellan Rangers och Capitals på schemat. Jag lovar att återkomma i ämnet. Givetvis missas inte de guidade New York turerna för serierna Seinfeld & Sex and the City.


New York
/OJ

Copyright © 2021 | intresseresor.se